top of page

Pickleball Sporunun Yaygınlaştırılması Adına İmzalar Atıldı!


Bayrampaşa Kaymakamlığı, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bayrampaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Pickleball Türkiye arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü 8 Mart 2024 tarihinde Bayrampaşa Kaymakamlık makamında imzalandı.

 

Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, Bayrampaşa İlçe Gençlik Spor Müdürü Fatih Sultan Mehmet Alabacak, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mustafa Yorulmazlar ve Pickleball Türkiye direktörü Prof. Dr. Fatih Dervent’in imzaladığı protokol, özellikle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumları ve öğretmen yetiştiren üniversitelerin ilgili bölümleri arasında spor eğitiminin niteliğini artırmayı hedefliyor.

 

Protokol kapsamında İstanbul sınırları içindeki eğitim kurumlarında ve üniversitelerde uygulamalı Pickleball eğitim programları aracılığıyla öğretmen yeterliliklerini artırmak, öğrenci ve ailelerinin sportif, sosyal ve gelişimlerine destek olmak amaçlanıyor.

 

Eğitimde İş Birliği Protokolü Pickleball sporunun ülkemizde yaygınlaştırılmasının yanında çocuk ve gençlerin spor alanındaki potansiyellerinin keşfedilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Pickleball Türkiye olarak öğrenci ve öğretmenleri Pickleball sporuyla buluşturmak ve onların yetkinliklerinin sürdürülebilir olarak destekliyor olmaktan büyük onur duyuyoruz.

 

Etkinlik, proje ve turnuvalarımızdan haberdar olmak için bizi aşağıdaki kanallardan takip edebilirsiniz;

İnstagram;

LinkedIn;

Youtube;

Linktree;

Web Sitesi;

コメント


bottom of page